"Постът селекционер на националния отбор е бил мечта за Красимир Балъков отдавна". Tова каза един от бившите му съотборници от "златното поколение" на четвъртите в света Петър Александров пред "Канал 3". Бившият нападател на Левски прогнозира, че на Петър Хубчев ще му бъде изключително трудно в "синия" клуб. 

"Изненадващо беше напускането на Петър Хубчев от поста национален селекционер. Все пак той беше изградил нещо в националния отбор и виждахме проблясък. Не знам какви са причините за това негово решение и не съм се и интересувал, но след като един треньор си тръгне, трябва да назначиш някой друг. Аз съм сигурен, че Краси няма да се откаже и той ще направи всичко възможно, за да има България успех. Дали ще успее, предстои да видим в следващите мачове на националния отбор", заяви Александров специално за предаването "Спорт в обектива".

Бившият нападател сподели и мнението си за назначаването на Петър Хубчев за треньор на Левски.

"В Левски трябва веднъж за винаги да спрат с това непрекъснато текучество - 10 футболисти си отиват и на тяхно място идват други 10, и да градят нов отбор на всеки 6 месеца. Абсолютно, това се случва и в момента и това е нещото, което трябва да променят. Познавам и се чувам често и с Петър Хубчев, и с Георги Донков. Мисля, че няма да им бъде лесно", категоричен е Петър Александров.
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2019