Бившият правосъден министър от БСП Младен Червеняков може да бъде издигнат за президент на БФС. Кандидатурата му се подготвя от ексцентричния бос на Черноморец Ивайло Дражев. Бургазлията не успя с опита си да изправи Васил Божков срещу Борислав Михайлов, след като бившият собственик на ЦСКА отказа категорично да се бори за шефското кресло на БФС. Следващият вариант пред Дражев бил именно Червеняков.
 

БЛИЦ научи, че ЦСКА в лицето на Александър Томов може да подкрепи евентуалната кандидатура на Червеняков. Все още изпълняващият длъжността председател на Надзорния съвет на “червените” е много близък с бившия правосъден министър, с който ги свързват доста общи дела. Феновете на "армейците" обаче вече индиректно застанаха зад Лучано, след като той проведе дълга среща с тартора на агитката Димитър Ангелов - Дучето.

Срокът за депозиране на кандидатури изтича утре, а изборите са на 30 януари. До момента единствен кандидат за поста е настоящият президент на БФС Борислав Михайлов. След отказа на Божков да се изправи срещу настоящия шеф на футбола ни за негов съперник се спряга и бившият спортен министър Васил Иванов – Лучано./БЛИЦ