Видима-Раковски победи с 4:3 друг третодивизионен тим Бенковски (Бяла) в контролна среща, играна в Севлиево. Домакините започнаха силно мача и още в 3-ата минута поведе в резултата. Точен беше Георги Стойчев, който от около 25 метра с хубав изстрел опъна мрежата на гостите. В 11-ата минута Йоан Петков би от много малък ъгъл и уцели гредата. След половин час игра преднината на Видима-Раковски беше удвоена. Стойчев проби отдясно и центрира пред вратата, където Добромир Добрев от непосредствена близост отбеляза за 2:0.

В 36-ата минута той отново изпрати топката във вратата, но голът му бе отменен заради засада. Три минути по-късно по същата причина не беше зачетено и попадение на гостите. В последната минута на първото полувреме вратарят на Видима-Раковски Христо Христов с перфектна намеса спаси дузпа. Тя бе отсъдена за игра с ръка на Павлин Иванов  от главния рефер Георги Йорданов.

След почивката гостите от Бяла доминираха благодарение на силната игра на бившия младежки национал Дилян Колев, който с лекота преодоляваше съперниковите футболисти. В 53-ата минута завърналият се от Черна гора полузащитник беше фаулиран от Красимир Красимиров и гостите получиха правото да изпълнят втора дузпа, този път реализирана от Юлиян Игнатов - 2:1. 

В 71-ата минута Стоян Мавродиев покачи на 3:1 за Видима-Раковски след удар в долния десен ъгъл. След това обаче гостите стигнаха до равенството 3:3 и бяха на прага от сътворяването на зрелищния обрат. Демонстриралият класа Дилян Колев се разписа с глава след отлично центриране отдясно на играещия треньор Цветан Ганев. Малко по-късно бившият младежки национал и Ивайло Иванов направиха прекрасно двойно подаване, при което вторият реализира за 3:3. И точно когато гостите доминираха и пробваха да стигнат до пълния обрат, домакините от Севлиево успяха да отбележат. Точен за крайното 4:3 беше Емил Гиев в последната минута.