Довелият Йоан Андоне, Даниел Панку и Флорентин Петре в ЦСКА мениджър Йоан Бекали не спира дотук. Очаква се в близките дни към "червените" да се присъедини миналият през холандския колос Аякс Никулае Митя, твърди вестник "Меридиан Мач". Той е нападател, а за последно се е подвизавал в румънския Динамо (Букурещ). Неговият контракт с гранда от северната ни съседка обаче изтича и съвсем скоро той ще стане свободен агент, което означава, че "армейците" ще си го осигурят без пари.

В момента към Митя интерес има от страна на няколко кипърски и арабски отбора, но е много по-вероятно той да допълни румънската колония на "Армията".

Митя е роден на 24 март 1985 година, започва кариерата си в Динамо (Букурещ), а през 2003 година е продаден на Аякс. Още в първия си сезон в холандския гранд изиграва 23 мача и вкарва 7 гола, става и шампион. В следващия сезон 2004/05 записва 21 мача и 2 попадения, а в следващите 3 сезона има общо 9 мача. През август 2008 година Митя се връща в Динамо, с когото подписва договор за 4 години. Само след 1 сезон обаче решава да скъса с клуба и в момента е свободен агент./БЛИЦ