Бившият вратар на националния отбор Илия Вълов обяви, че “Ботев” (Враца) е фаворит преди мача с ЦСКА. В момента Вълов, който е бивш играч на ЦСКА, е треньор на вратарите на врачанския клуб. “Ботев” приема “червените” в събота от 15:00 часа.
 
“Моята професионална кариера е започнала в “Ботев” (Враца). В момента за мен друг отбор няма, нищо, че съм играл и за ЦСКА. Човек не трябва да забравя откъде е тръгнал”, заяви Вълов пред “Конкурент”.
 
“През годините винаги ми е доставяло удоволствие, когато стадион “Христо Ботев” е бил пълен. Надявам се да се напълни и сега. Играчите трябва да имат допълнителен стимул за изява. Удоволствие е да риташ пред много хора. Във всички мачове “Ботев” винаги е имал 12-ти играч", коментира бившият вратар.
 
“ЦСКА е фаворит в мача само по медийни изяви. Ако нашите момчета пренесат на терена всичко, което Тони Здравков им говори по време на разборите през седмицата, то ние сме фаворитите. Бих искал целият отбор да помогне на вратаря и обратно - стражът да окуражава тима и след това заедно да се радват", допълни бащата на Валентин Илиев.