Бившият защитник на ЦСКА и националния ни отбор Павел Виданов обяви, че навсякъде в чужбина асоциират българското първенство единствено с мафия. Бранителят, който в момента играе за полския Гурник (Забже) сподели, че където и да е играл, съотборниците му свързват родния футбол с корупция и скандали.

„Българският футбол е мафия, мафия. Те само това повтарят. Навсякъде това ми го повтарят. Бях в Румъния, това повтарят. Румънците ги знаем, ама айде... В Полша същата работа, в Италия те са по-голяма мафия от нас, ама и те... Всички хора ми казват „Български футбол - мафия, български футбол - мафия".

Със сигурност нещо не е наред в българския футбол, за да функционира по този начин и да дава тези резултати и тази продуктивност, която дава", заяви Виданов пред bTV.

Юношата на ЦСКА коментира и бъдещето на родния си клуб.

„Много ще е глупаво за ЦСКА да смени дружеството си, за да загуби своята автентичност. ЦСКА - това е ЦСКА. Да намерят начин - дали от „А" окръжна, дали в „А” група директно, но да се спаси ЦСКА. Истинската същност на клуба е историята, купите. Да почне да се гради такъв отбор, който познаваме, който прилича на ЦСКА", сподели Виданов.