Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Стойне Манолов лансира Аспарух Никодимов за треньорския пост в Борисовата градина. Бизнесменът вече е имал среща с босовете на “Титан” Димитър Борисов и Иво Иванов.

Паро е легенда на “червените” и като футболист, и като наставник. През далечната 1982 година под негово ръководство тимът достигна до полуфиналите на КЕШ, елиминирайки настоящия тогава крал на Европа Ливърпул. Последно той водеше ЦСКА през есенния полусезон на 2001 година, когато “армейците” отстраниха Шахтьор (Донецк) в турнира за купата на УЕФА, а след това отпаднаха от Милан. Именно в същия период Стойне Манолов дърпаше конците на “Армията”.

“В момента съм на важна среща. Не потвърждавам, но същевременно и не отричам новината. Нямам намерение повече да коментирам”, бяха единствените думи на Стойне Манолов пред репортер на БЛИЦ.

Стефан Орманджиев обаче, който е упорито спряган за нов спортно-технически директор на ЦСКА, има други варианти. Бившият рефер и ексначалник на “Армията” предлага Стойчо Младенов или Миодраг Йешич за треньорския пост.