ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Бившият член на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев коментира състоянието на клуба. Той говори след Общото събрание съвсем различни неща в сравнение с  Боримиров, който заяви, че в момента "сините" са по-добре от предните години, 

"Вижте, Левски е в будна кома. Ако продължаваме да стоим в това състояние, ще се случи това, което се случва вече 10 години. Към ноември отпадане от всякакви възможности за титла. Ще видим докъде ще се представим за Купата, след което и почти никакъв шанс за голям трансфер, който да ни помогне да си изчистим дълга. Това направи Мъри. Мъри направи така, че на терена да играят играчи, при трансфери на които можем да ударим цялата главница и тя да изчезне. Шест месеца това е абсолютно невъзможно. Абсолютно невъзможно е да продадем играч, който да погаси значителна част от дълга към НАП“, заяви Ганев.

 Топ Коефициенти за Спортни Залози!

„Нека Наско Сираков отговори на този въпрос. Не е моята роля да казвам какво се е случило на Общото събрание. В момента не съм в някакви управителни органи.

Оценката на ръководството и на вярата в клуба се дава в отстъпление от стадиона. Виждаме го по брой продадени абонаментни карти, по посещение на стадиона. Имахме мач с отбор, който бе на първо или второ място, на мач със затворен Сектор Б и този мач не беше разпродаден при хубаво време. Помните миналата година, когато имаше вяра в Левски, колко пъти беше разпродаден капацитетът на стадиона.

Да, има сериозно отдръпване на публиката. Негодуванието се изразява в апатия. Върнахме се в онези 10 години, в които хората, които обичат клуба, бяха далече от стадиона. Единственият успех е броят продадени фланелки, които знаете защо дойде. Точно за това работихме всички - да има договор с Адидас, знаейки, че фланелката ще бъде харесвана и купувана. Това беше единственият успех, който отдавна бе заложен, бе очакван и се случи", каза още Ганев.