Воденият от сръбския специалист Драгомир Окука китайски тим Жиангсу проявява сериозен интерес към крилото на есенния шампион в "А" група Лудогорец Димо Атанасов. Бившият треньор на Локомотив (София) много харесва играта на халфа и иска да го има в състава си, съобщава "Тема Спорт". В същото време Атанасов в момента е изпаднал в немилост в отбора от Разград и не попада в сметките на треньора Ивайло Петев. Той бе поставен в трансферната листа веднага след края на пролетния полусезон. Това означава, че би трябвало сравнително лесно да се стигне до сделка.

Още преди няколко дни БЛИЦ съобщи, че към Димо Атанасов има интерес от китайски клубове. Интерес към Атанасов има и от друг китайски отбор, чието име обаче за момента се пози в тайна. Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев лично се е заел с продажбата на 26-годишния играч.

Димо Атанасов бе искан и от няколко български клуба, но цената от 100 хиляди евро поставено от Лудогорец е сериозна пречка пред негов трансфер у нас. Разградчани пък не са склонни да го дават под наем.

В същото време Окука проявява интерес и към още един играч от "А" група. Става дума за халфа на Локомотив (Пд) Сержиньо, който също е харесван от сърбина.