Бившият помощник-треньор на Свиленград Павлин Иванов от утре става част от екипа на Стамен Белчев в Любимец. Спецът ще отговаря за подготовката на вратарите във втородивизионния тим.

Той заменя на поста Кольо Костов, който от три години се грижеше за вратарите на отбора от съседния град. Павлин Иванов за последно бе в Торпедо (Борован), пише svilengrad1921.com.

Доскорошната дясна ръка на Георги Тодоров от сезон 2009/10 се пробва като старши треньор и се справи, при това доста успешно със скромния тим от село Борован. Неслучайно и през миналото първенство Торпедо бе обявен за приятната изненада на шампионата в Северозападната "В" група. От началото на този шампионат обаче тимът от врачанското село закъса с парите и е пред фалит. Това доведе и до напускането на Иванов, който бързо си намери нов отбор.

Той бе в Свиленград по време на първия престой на Георги Тодоров на "Колодрума". Във визитката му още личи работа в "Ботев" (Враца), Чавдар (Бяла Слатина), Локомотив (Мездра). За краткия си престой при "южняците" Павлин Иванов остави отлични впечатления от работата си. /БЛИЦ