"Левски" е пред раздяла с Владимир Гаджев. Любопитното е, че бивш треньор на ЦСКА иска звездата на "сините", който отдавна е спряган за трансфер в чужбина.

Сериозен интерес към 26-годишния полузащитник проявява Севастопол, воден от Ангел Червенков. Бившият помощник-треньор на ЦСКА смята, че Гаджев може да помогне на тима му и е настоял пред клубното ръководство за привличането му. Очаква се украинците да платят на "Левски" поне 300 000 евро. Парите идват тъкмо навреме при Тодор Батков, който имат нужда от финансови средства, за да оправя задължения и заплати.

Както е известно, "сините" вече продадоха Антонио Вутов на Удинезе и Йордан Милиев на македонския Шкендия Тетово, а освен това се разделиха и с Димитър Везалов, който от днес е в "Ботев" (Пловдив). Договорът на португалеца Нуно Пинто не беше подновен, а аут от "Герена" са още Михаил Иванов и Илиян Йорданов. Батков също така се надява и Гари Родригес да бъде продаден, за да постъпят още средства в клубната каса.

Извелият Литекс до шампионската титла Ангел Червенков за втори път застана начело на Севастопол. 49-годишният бивш защитник беше треньор на отбора в периода 2010-2011 г. За последно работи в словашкия Прешов през 2012 г.

Севастопол в момента е 12-и в шампионата на Украйна, като има 19 точки след изиграни 18 кръга. Тимът загуби последните си 3 мача.

Украинците в момента са на подготвителен лагер в Турция и се очаква Гаджев много скоро да се присъедини към новия си тим.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА