Бразилският полузащитник Еденилсон Бергонси официално подписа договор с ОФК Пирин (Благоевград), информираха от клуба. Халфът игра за последно в ЦСКА и същи като сънародника си Маркиньос избра да продължи при "орлетата". Бергонси вече пети ден тренира под ръководството на Неделчо Матушев.

До края на седмицата халфът ще бъде картотекиран и треньорският щаб ще може да разчита на него още за предстоящото домакинство на Славия - на 27 юли (понеделник) от 21:00 часа.

Контрактът е за една година, а утре Бергонси ще бъде представен официално на пресконференция на ст. "Христо Ботев" с начален час 11:45.

Междувременно "зелените" тренират вече втори ден след равенството 1:1 с Черно море, като всички състезатели са на линия. Проблемът с контузията на Димитър Благов отшумява, като и той най-вероятно ще е на разположение за предстоящия двубой със Славия. Продължава и продажбата на абонаментни карти за мачовете от шампионата, като на разположение има пропуски за инвалиди и пенсионери на цена от 40 лв., както и редовната карта от 65 лв.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015