Черноморец постигна поредна победа в Югоизточната трета лига. „Акулите“, водени от треньора Георги Чиликов, се наложиха като домакин на дублиращия отбор на Локомотив (Пловдив) с убедителното 4:0. Със спечелените три точки бургазлии излязоха на трето място във временното класиране (4 победи и 2 равенства от 6 мача).

Всичко в срещата се реши в началните 10 минути на второто полувреме. В 49-ата Милен Танев стреля от фаул, а вратарят изби. Футболист на Черноморец стигна пръв до топката и даде успореден пас, а от непосредствена близост Павлин Чиликов се разписа за 1:0. 180 секунди по-късно Черноморец удвои аванса си. Футболист на Локомотив върна неразчетено към вратаря си. Григор Долапчиев пресече и останал очи в очи с Кристиан Томов не сгреши за 2:0.

В 55-ата минута „акулите“ подпечатаха победата си. След центриране отдясно, Григор Долапчиев засече с глава за 3:0. В 70-ата минута Черноморец стигна до нов гол. Пас отдясно на Милен Танев бе овладян в наказателното поле от Долапчиев, който се обърна и простреля вратаря на „смърфовете“. По този начин бившият нападател на ЦСКА оформи своя хеттрик и крайното 4:0.

Четвърт час преди края на редовното време пък Венелин Филипов се контузи. Наставникът на Черноморец Георги Чиликов вече бе извършил позволените смени и отборът доигра мача с 10 души.