Бившите национали Предраг Пажин и Калоян Караджинов участваха в церемонията по закриването на първенството в столична Аматъорска лига по минифутбол-организирана от БЛФЗ.
 
Освен Пажин и Караджинов на тържеството присъстваха генералният секретар на БЛФЗ Лъчезар Паланков, бившият съдия от “А” група Богомил Маринов-Мечката, както и водача в във вечната голмайсторска листа на Аматьорската лига по минифутбол Кирил Иванов.
 
В първенството участваха 48 отбора - разделени в три дивизии. Шампион стана Рапидо Антилопите, който спечели право да се състезава в Шампионска лига на България по минифутбол. Миналогодишният първенец Хъшове зае второ място и ще участва в Лига България, където ще се включи и третият Росонерите.
 
Победители в двете  дивизии станаха Торпедо София (победител в Лига 1 Лондон) и Лукс Ел 09 (Лига 1 Манчестър). Двата отбора спечелиха и директна промоция за Висшата лига от новия сезон, който стартира на 01.09.2012 г.
 
Голмайсторите в трите дивизии – Асен Цанев (Хъшове, Висша лига), Никола Костадинов (Торпедо София, Лига 1 Лондон) и Атанас Босев (Скайфарм, Лига 1 Манчестър), спечелиха пътуване до стадион “Уембли”.