Локомотив (Мездра) приема Славия в първа среща на 17-ия кръг на "А" група днес от 15:00 часа. "Железничарите" са изправени до стената и ще гонят задължителен успех, ако искат да се измъкнат от зоната на застрашените от изпадане.

За домакините се очаква титуляри да започнат тримата, обявени за ненужни от Вили Вуцов в Славия - вратарят Йордан Господинов, защитникът Мартин Кавдански и халфът Милан Коприваров.

Другите двама бивши слависти Кирил Джоров и Мартин Керчев също излизат за тима от Мездра.

Треньорът на домакините Войн Войнов няма да разчита на отстранени от клубното ръководство за неопределено време Здравко Станков, Софрониев и Абудрамане Бамба.

"Белите" също имат сериозни проблеми с отсъстващи футболисти поради контузии. Вили Вуцов няма да може да разчита на Стив Ренет, Павле Попара, Франсиско Алберони, Радослав Рангелов и Емил Петров. Без картотеки са все още Илия Илиев и Александър Томаш. След изтърпяно наказание се завръщат Николай Петров и Жозе Жуниор.

Въпреки това Славия ще гони втора победа през пролетта, след като в предишния кръг надви друг кандидат за изпадане в лицето на Спортист (Своге) - 1:0. /БЛИЦ