Пореден екшън се разигра в българския аматьорски футбол. Главният съдия на мача от петия кръг на "А" областна група София-изток между Рилец (Говедарци) и Спартак (Самоков) е бит от щаба на гостите.

Срещата е прекратена в 60-ата минута при резултат 7:1 за Рилец и впоследствие присъден служебен резултат 10:0, пише "Футболът в София област". 

Припомняме, че скромният тим от китното селце Говедарци беше финансиран от Христо Крушарски.

Изданието разказа за инцидента, при който съдията пострада сериозно:

"Напрежението на терена започва още преди почивката, когато след реализирана от домакините дузпа, президентът на гостите нахлува на терена и хваща съдията за гушата. На почивката посока съблекалните отново има бутане и дърпане на съдията от същия човек и част от публиката на гостите.

Предвид създалата се ситуация е извикана полиция за да се предотврати по-сериозен инцидент, която не успява да дойде за началото на втората част.

През второто полувреме е показан червен картон за напсуване на главния съдия от номер 8 от Спартак, като играчът отказа да напусне терена в продължение на 2 минути.

След неколкократни напътствия от рефера към играчът да напусне, номер 8 скача и посяга на съдията, като го удря с юмрук в главата.

Последва още един юмрук от номер 10 от гостите, след което настава масов бой и нахлуване на публиката на гостите, с нападки и опити за саморазправа с главния съдия. Дейно участие отново взима президентът на Спартак Самоков.

Чак след това полиция пристига на терен и след доста усилия овладява ситуацията".