Пребитият защитник на Чавдар (Бяла Слатина) Георги Петков назова в ефира на Канал 3 имената на нападателите му, като единия е капитанът на отбора Николай Николов, а другият е негов добър приятел.

В събота по време на гостуването на Чавдар на Белите Орли в Плевен от апартамента на Петков е откраднат лаптопа му. Той е дал показания в полицията, че единствените хора влизали някога в квартирата му са капитанът Николай Николов и негов приятел.
 
"Разбиха ми квартирата в събота. В полицията бях посочил, че капитанът на отбора и още един негов приятел ми бяха влизали в квартирата. Чудното беше, че липсваше само лаптопът. Не обвинявам капитана Николай Николов, защото бяхме на терена заедно, а неговият приятел. Вчера те двамата отново нахлуха в апартамента ми и започнаха да ме бият, викайки как съм можел да ги набедя", сподели Петков.

Той сподели още ръководството на клуба не му е длъжник и са му изплатени всички пари. "Казах на УС на клуба, че трябва да ми изплатят дължимите пари и те го направиха", допълни защитникът.

Петков твърдо заяви, че след случилото се със сигурност ще напусне Чавдар (Бяла Слатина), а в момента не си говори с Николов. Той е приет в болницата с насинено лице и комоцио./БЛИЦ