Сдружението "Левски на Левскарите" изпрати писма до президентите на БФС и БПФЛ Георги Иванов и Атанас Караиванов по повод предстоящата среща на двамата с професионалните клубове у нас. Както вече стана ясно, събитието e утре от 11:00 часа в Амфитеатралната зала на Национална футболна база Бояна. На срещата ще бъдат дискутирани важни въпроси, свързани с развитието на българския футбол, както следва - промени в нормативните документи, календара за сезон 2024/25, форматите на Първа и Втора лига и други.

Сдружението на феновете на Левски иска Лигата да поеме управлението на двете професионални дивизии, а пред държавата да бъде поставена темата за сигурността по стадионите и качеството на футболната инфраструктура. "Сините" настояват да се обсъди въпроса с парите от телевизионните права. Също така е отчетена необходимост от промяна на елитната дивизия.

"В качеството си на втори по големина акционер в ПФК Левски АД, сдружение "Левски на Левскарите" изпрати писмо до президентите на БФС и БПФЛ Георги Иванов и Атанас Караиванов с позицията на организацията по темите, които предстои да бъдат обсъждани на срещата с професионалните клубове, която ще се проведе утре, 8 май. 

Смятаме, че отговорното поведение на заинтересована страна налага публично и открито да заявим мнението си. 

Можете да се запознаете с текста на писмото в прикачените изображения", написаха от сдружението на феновете и показаха документа:

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 

В качеството си на втори по големина акционер в ПФК "Левски" АД, сдружение "Левски на Левскарите" изпрати писмо до...

Публикувахте от Левски на Левскарите в Вторник, 7 май 2024 г.