Звездата на Славия Благой Георгиев е тренирал с GSM в часовете преди шампионатната среща с Беласица, научи БЛИЦ. По този начин халфът за пореден път си навлече гнева на треньора Стевица Кузмановски. Наставникът дори заповядал на Благо да остави мобилния си телефон и да проведе нормално занимание. Играчът от своя страна отвърнал – "Не мога да зарежа GSM-а, защото очаквам важно обаждане от чужбина. А и той не ми пречи да тренирам."

Кузмановски нищо не посмял да добави, тъй като вече си изпати от Благо. Както е известно халфът се оплака на президента Венци Стефанов заради ругатните на Стевица след загубата с 0:3 от Литекс на старта на първенството. След това Благо спря да си говори с Кузмановски, както и отказа да играе в гостуването на Славия на Локо (Мз), загубено с 0:1. Тогава полузащитникът изгледа срещата от трибуните. Часове по-късно Георгиев участва в мача на дубъла на “белите” срещу “железничарите” от Мездра, вкара гол, но славистите паднаха с 2:3.

Очаква се днес той да започне сред титулярите за Славия в домакинството на Беласица, което е от 18:00 часа. Това е наредил Венци Стефанов, който действа по трансфера на Благо зад граница. БЛИЦ ви информира преди дни, че няколко руски клуба са вариант за нов отбор на играча. Два от тях са Шинник и Терек (Грозни). Към Георгиев има запитвания и от Германия. /БЛИЦ