Изпълнителният директор на Нефтохимик Благо Митрев е учуден защо БФС организира бараж за попълване на Източната "Б" група. Както е известно, в неделя от 17:00 часа "шейховете" и Септември (Тервел) се изправят един срещу друг на стадион "Хаджи Димитър" в Сливен.

"Като преброя отборите в Източната "Б" група след отказването на Брестник и Спартак (Пловдив), както и след промоцията на Лудогорец (Разград) и Светкавица в елита, остават точно 8 отбора. Нямам представа при това положение защо се организира бараж между нас и Септември (Тервел), тъй като свободните места са точно две", каза пред БТА изпълнителният директор на Нефтохимик Благо Митрев.

"Шейховете" започнаха днес подготовка за баража със Септември (Тервел), а от четвъртък ще излязат на лагер в Бургаските минерални бани. Треньорът Димитър Стойчев може да разчита на всички играчи от миналата сезон.

За отбора от Тервел възможността да играе в "Б" група е най-сериозното постижение. Местният стадион няма как да бъде лицензиран за "Б" група, така че от клуба са проучили възможността да домакинстват в Албена или Добрич. /БЛИЦ