Изпълнителният директор на Нефтохимик Благомир Митрев присъства на пресконференцията на отбора днес и отговори на журналистически въпроси. Ето част от отговорите на бившия железен халф на нафтата:

"В първия мач от сезона играхме на моменти доста страхливо. Говорих с футболистите след мача и им казах мнението си за играта на някои от тях. Просто няма да търпя хора, които играят без сърце и не се влагат максимално. Иначе на моменти нещата се получаваха и можехме при повече концентрация да постигнем победата в Севлиево".

За предстоящия мач Митрев изрази твърда увереност, че футболистите са разбрали правилно посланието от първия двубой. Допълнителен стимул за тях ще бъде и пълния стадион – смята изпълнителият директор на нафтата.

От 26 август новото попълнение Борис Ачан от Камерун ще може да бъде картотекиран в БФС. Работната виза на футболиста е издадена, а в момента той поддържа форма със своя бивш отбор. Реално може би Ачан ще влезе в игра след паузата на шампионата, поради мачовете на националите за Световно първенство.

Благо Митрев очаква поне 10 000 зрители за първия мач на отбора на Лазур.