Българска Асоциация Минифутбол БАМФ, сайтът Витоша Нюз и Сдружение Фуутура организират благотворителен футболен турнир в подкрепа на децата, трениращи футбол във ФК Искър (Дружба).
Събраните средства ще бъдат използвани за закупуване на нужните екипировка, топки и тренировъчни артикули за децата от 8 до 15-годишна възраст, които тренират там. Амбицията на ръководството на футболния отбор на Дружба е да запише поне два детски отбора за участие в първенствата на БФС от есента на 2016 г.

Събитието ще се проведе навръх Националния празник 03.03.2016 г., (четвъртък), начало 11:30 часа, в подкрепа на ФК Искър. Ще участват отборите на Фуутура, Дружба, Орловец (Кокаляне), сборен отбор на БАМФ, отборът на ЛП Суперспорт-жени, отбори от първенствата и турнири по минифутбол в град София, специално сформирани отбори и др. Записването е отворено и за нови отбори. Всички участници могат да донесат употребявани, но годни за употреба футболни топки и други пособия, с които да зарадваме децата от ФК Искър!

Таксата за участие, която ще бъде събирана от отборите - по 100 лева или по 10 лева на човек, ще бъде предоставена на ръководството на ФК Искър за изпълнение на поставените належащи цели.

Форматът на турнира ще включва мачове в групи и елиминации.

Местоположение: Баухаус Арена, БАМФ

За повече информация и предварително записване:

0887 883980
[email protected]
Методиев – Сдружение Фуутура и Витоша Нюз