Българските международни съдии стартират участието си в Лига Европа и Шампионската лига на УЕФА. Николай Йорданов с помощници Иван Вълчев и Георги Славов и четвърти съдия Никола Попов ще ръководят реванша от първия квалификационен кръг на Лига Европа между МТК (Унгария) и Актобе (Казахстан). Двубоят в Будапеща е на 7 юли от 19:00 часа. Първият мач завърши наравно 1:1.

На 7 юли, от 21:30 часа, Станислав Тодоров с помощници Диян Вълков и Александър Атанасов и четвърти съдия Георги Кабаков ще ръководят двубоя реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа между съставите на Лузитанос (Андора) и Домжале (Словения). Първата среща завърши с победа за Домжале с 3:1.

Никола Попов с асистенти Веселин Мишев и Георги Тодоров и четвърти съдия Николай Йорданов ще ръководят първата среща от втория предварителен кръг на Шампионската лига между отборите на Дъндолк (Ейре) и Хафнарфьордур (Исландия). Двубоят на „Ориел Парк“ в Дъндолк е на 13 юли от 21:45 часа.

Георги Кабаков с помощници Мартин Маргаритов и Мартин Венев и четвърти съдия Станислав Тодоров ще ръководят първата среща от втория квалификационен кръг на Лига Европа между отборите на Сьонерюск (Дания) и Стрьомгодсет (Норвегия). Двубоят е с начален час 20:00 и ще се играе на стадион „Сидбан Парк“ в град Хадерслев.

Ивайло Стоянов с помощници Иво Колев и Георги Дойнов и четвърти съдия Стефан Апостолов ще ръководят мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа на 14 юли, като съперниците в него ще бъдат уточнени допълнително.