Пробивът на българския талантлив вратар Димитър Евтимов продължава. Юношата на Чавдар (Етрополе) вече е част от първия отбор на Нотингам. Мениджърът Стив Макларън привика 17-годишния вратар за заместник на титуляря Лий Камп, получил повиквателна за националния отбор на Северна Ирландия. Работилият и с Николай Михайлов специалист остана очарован от класата на младока и ще продължи да го използва в следващите дни.

Другата добра новина, свързана с Митко е, че най-сетне получи официално разрешение за пребиваване и право на труд във Великобритания. По този начин роденият на 7 септември 1993 година шуменец ще може спокойно да развива вродения му футболен капацитет до официалното падане на рестрикциите за български спортисти за Обединеното кралство.

Евтимов, който миналата седмица бе на сбор на националния отбор за мачове с Уелс, още се ядосва заради загубен бас с Христо Стоичков. Облогът бил, че Камата няма да може да наниже 3 гола от 10 изстрела на талантливия страж. "Ами вкара точно три. Извади невероятен късмет", констатира с чувство за хумор Димитър Евтимов./БЛИЦ