Българският полузащитник Дилян Колев откри головата си сметка за молдовския Костулени, където треньор е бившият наставник на Черно море Велизар Попов.

Отборът победи с 4:0 ЦСКА-Рапид в контролна среща, играна дни преди подновяването на шампионата в Молдова. И двата тима водят люта битка за оцеляване в елита. Селекцията на Велизар Попов е на последното 12-о място с 11 точки, а ЦСКА-Рапид е на 11-ата позиция с 13 в актива си.

Халфът Дилян Колев реализира първото попадение за убедителния успех на Костулени, разписвайки се със силен изстрел от границата на наказателното поле. След него вкараха още Сергей Мокану, Виктор Гонца от дузпа и Юсуф Нурундин.

За този двубой Велизар Попов не използва Стоян Стефанов, който е контузен. Юношата на Черно море Даниел Граматиков заедно с Колев играха до 45-ата минута, а през втората част българския треньор пусна други футболисти на местата им.

Това не първи гол на Дилян Колев срещу ЦСКА. Бившият младежки национал наказа "армейците", но от София, когато беше футболист на Ком-Миньор (Берковица). Това се случи в контролата, играна преди време, която "червените" с треньор Павел Дочев спечелиха с убедителното 5:1.

На 3 март Костулени домакинства на Шериф (Тираспол) в първия кръг на пролетния полусезон в Молдова. Вратар на съперника е Владислав Стоянов.