Чавдар Янков и Станислав Манолев няма да играят срещу Черна гора във вторник. Двамата се контузиха при 0:4 срещу Англия на “Уембли”. Още преди двубоя в Лондон Манолев бе с разтежение на аддукторите. Бранителят на ПСВ Айндховен усложни травмата по време на двубоя и бе сменен принудително.

Чавдар Янков е усетил бъолки в коляното си още в 15-ата минута. Той продължи, но днес ще мине на ядрено-магнитен резонанс, който ще провери дали има скъсване на менискуса. Не е изключено да се стигне до оперативна намеса и халфът на Ростов да почива принудително около месец.

Проблем пред Станимир Стоилов има и с вратарския пост. На 30-минутната тонизираща тренировка преди двубоя с Англия разтежение на крака получил и резервата Владислав Стоянов. Щабът на националите не планира да вика заместник на вратаря.

Валери Божинов, се отърва с малкото зло. Голмайсторът на Парма получи схващане от пренатоварване през второто полувреме и трябваше да бъде сменен. Травмата вече е отшумяла и се очаква той да води атаката ни срещу черногорците./БЛИЦ