ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Александър Македонски е македонец. Прадядото на Гай Юлий Цезар е родом от Охрид (б.р. - то по онуй време град с такова име нямало, ама туй са детайли).

Славяни, прабългари, всичко, дето е минало през Балканите, са македонци.  Да не говорим за ханове, князе и царе, властвали в Плиска, Преслав, Търново, Охрид и София и къде ли още не.

Наполеон Бонапарт, тръгнал да превзема света, само към Македония не посегнал, защото прабаба му била оттам.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Хитлер умувал и планувал, като сложи в краката си Европа, да си прекръсти родината от Третия райх на Македонския райх. Сталин умувал същото и затова му се разсърдил. И заради туй пламнала Втората световна.

Нийл Армстронг, като стъпил на Луната, забил и македонското знаме там, понеже леля му била от Струга, а стринка му от Битоля.

Луно, Луно, пуста Луно, и ти си  земя македонска. Тази песен отдавна остаря. Вече и Слънчевата система е македонска. Скоро и цялата вселена.  

Само че има един много голям детайл. Снощи България не победи ни Северна, ни Североизточна, ни Северозападна Македония. Снощи България победи Югозападна България. И този юнак Десподов, дето вкара гола, си е родом от Югозападна България. И това, за разлика от всичко написано в началото, е истина. А тез бабаити, дето хулеха и псуваха футболистите с бели фланелки, хулеха и псуваха собствената си кръв. Собствената си пъпна връв. Същите тези освиркваха собствения си химн - българския!
 Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ

НАШАТА ГРУПА В ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК