ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Mладежкият ни национален отбор по футбол до 21 години има тежка евроквалификация днес. Селекцията на Александър Димитров гостува на Полша от 16:00 часа наше време. 

60-хилядният стадион красавец "Шльонски" в Катовице ще бъде арена на изключително важния двубой.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Поляците оглавяват класирането в група "D" на квалификациите за Евро 2025 с 15 точки от 6 мача. България е на третото място към момента с 9 точки от 6 двубоя. Втори е Германия с 13 точки от 5 изиграни срещи.

Младежите на България излизат на извънземен стадион ВИДЕО

Момчетата на Сашо Димитров загряха за мача с Полша с контрола с Локомотив (София), която спечелиха в четвъртък с 1:0 с гол на Кристиян Стоянов от Славия. Голмайсторът на Efbet Лига Георги Николов и Велко Йеленкович са възстановени за срещата. Нападателят на Ботев (Пловдив) се очаква да поведе атаката днес на бижуто в Катовице. Николов най-вероятно ще бъде подпомаган от Станислав Шопов, Никола Илиев и Марин Петков. 
 
Вероятни състави:


Полша: Тобиаш, Мосур, Педа, Бейгер, Матишик, Шмит, Ленговски, Козловски, Мархвински, Ракочи, Шимчак
Селекционер: Адам Майевски


България:
Пламен Андреев, Мартин Стойчев, Атанас Чернев, Християн Петров, Симеон Василев, Кристиян Стоянов, Емил Ценов, Марин Петков, Никола Илиев, Станислав Шопов, Георги Николов
Селекционер: Александър Димитров
 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 

Днес от 16:00 ч. младежкият национален отбор на България ще се изправи срещу Полша в европейска квалификация. Срещата ще бъде излъчена пряко по Диема Спорт #teambulgariau21

Публикувахте от Team Bulgaria в Понеделник, 25 март 2024 г.