Световните квалификации в зона „Европа” продължават с нови 13 мача на 25 март. Повечето от двубоите противопоставят съперници с коренно различни възможности и амбиции, какъвто е случаят с България и Швейцария. Освен към мача в София, заостряме вниманието ви върху още няколко любопитни възможности от общо над 1300 пазара, които WINBET предлага на клиентите си в програмата за четвъртък. Ще ги намерите в секция Спорт на платформата winbet.bg.

България – Швейцария: Не очаквайте чудеса при дебюта на Ясен Петров като селекционер
Ясен Петров дебютира като национален селекционер и колкото и непатриотично да е да се залага срещу отбора на родината ти, нищо не поражда дори капка оптимизъм за изхода в четвъртък. Откакто Петър Хубчев приключи периода си начело на „лъвовете”, националите ни имат баланс 2-3-12 с победи в мач без значение срещу класиралата се вече за европейското Чехия и „суперсилата” Гибралтар. А головата разлика е друг повод за срам – 12:30.

Швейцария е явен фаворит в мача, но коефициентът (WINBET дава 1.43 за победа на гостите) не представлява особен интерес. Затова пък на яловостта на националите ни можете да залагате смело. В офертата на WINBET ще откриете коефициент 1.90 за „България под 0.5 гола”, а шансът поне един от двата отбора да не отбележи е оценен на 1.70.

Молдова – Фарьорски о-ви: В мача на „слабаците“, островитяните преследват история
Молдова има нов селекционер в лицето на италианеца Роберто Бордин и задачата пред него ще е да започне да измъква бившата съветска република от блатото на посредствеността. Молдова завърши последна в групата си в трета дивизия на Лигата на нациите с една спечелена точка и един отбелязан гол. Последният пълен успех на тима бе на 8 юни 2019 г. с 1:0 срещу Андора. Оттогава тимът има две равенства и 14 загуби при голова разлика 3:36.

Фарьроските острови се изкачиха в трета дивизия на Лигата на нациите като в последната година бяха победени единствено от Дания (4:0) и Литва (2:1). В историята си тимът има цели три победи навън в световни квалификации: 2:1 срещу Малта през 1997 г., 2:0 срещу Люксембург през 2001 г. и 2:0 срещу Латвия през 2016 г. WINBET дава коефициент 3.00 за победа на Фарьорските о-ви, а равенството е оценено на 2.90.

Испания – Гърция: Ла Фурия са без допуснат гол вкъщи близо 690 минути
Джони ван`т Схип е начело на Гърция от август 2019 г. и постепенно и без много шум започна да вдига южните ни съседи на крака. Европървенците от 2004 г. завършиха втори в групата си в трета дивизия на Лигата на нациите без загубен мач и с два допуснати гола в шест мача. Но сравнение между противниците им там (Словения, Косово и Молдова) и чудовищната задача в четвъртък вечер не може да има.

Испания никога не е губила мач вкъщи от световни квалификации. Световните шампиони от 2010 г. спечелиха девет мача от всякакви турнири поред у дома и не са допускали гол вече близо 690 минути. WINBET предлага коефициент 1.55 за „Гърция под 0.5 гола”, а понеже Испания почива през уикенда и няма за къде да се пести можете да опитате „Испания над 2.5 гола” за 1.83.

А за регистрираните потребители на платформата winbet.bg е важно да знаят, че с всеки 50 лв. залог в секция Спорт, печелят и един талон за участие в жребия за чисто автомобил или парична премия в Голямата MINI бонус игра на WINBET. Срокът за трупане на талони изтича в 20:00 ч. на 29 март, а жребият е час по-късно, теглен на живо във Facebook страницата на WINBET.

Не забравяйте и за опцията да се включите в турнира WINBET Open Kешаут с чудесен награден фонд от 50 000 лв. В турнира участват всички залози „на живо“, уредени с функцията кешаут. Ограничения в броя и размера им, както и в избраните коефициенти няма, иска се единствено да не бъдат направени с бонус средства. 

*Коефициентите са валидни към 2:00 ч. на 24 март 2021 г. За актуалните коефициенти посетете winbet.bg.  

Все още нямате регистрация в WINBET!? Натиснете - ТУК!

 

Photo by Fauzan Saari on Unsplash