Втородивизионният бразилски Витория Баия обяви трансфера на българския национал Марселиньо. 35-годишният халф през последните девет години беше част от Лудогорец, с който спечели девет поредни шампионски титли.

Клубът от бразилския град Салвадор обяви на официалния си сайт, че утре Марселиньо ще премине през тестове, на които ще бъдат проверени медицинските и физическите му показатели. След това ще бъде и официалното подписване на договора.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Във Витория Баия легендата на Лудогорец ще работи с познат треньор. Начело на отбора е Бруно Пивети, който беше асистент на Пауло Аутуори при престоя на именития бразилски специалист в Разград.

Първенството в бразилската Серия „Б“ започна в края на другата седмица. В първия си мач от сезона Витория Баия приема Сампайо Кореа на 9 август (неделя) от 1:00 часа през нощта българско време.

През досегашната си кариера халфът е играл за бразилските Каскавел, Сантакрузензе, Сао Каетано, Катандувензе, Можи Мирим и Брагантино, както и за Ал Насър Дубай.

От 2016 г. е част от националния отбор на България и има 11 мача и 2 гола за „лъвовете“. Още в дебюта си вкара при победата за 1:0 над Португалия на 25 март 2016 г. Разписа се и при победата с 4:3 над Люксембург на 6 септември същата година.