Защитникът на националния ни тим Илия Миланов е бил ударен с бутилка по време на мача Армения - България (2:1). Това се е случило през втората част, а по това време футболистът на Литекс е бил на резервната скамейка, пише „Меридиан мач”.

Всичко това, разбира се, е било отразено в доклада на делегата и арменците почти сигурно ще бъдат наказани. Длъжностното лице на срещата е описал подробно в своя доклад и посрещането на летището в Армения.

Заради всичките простотии на публиката в Ереван футболният съюз на бившата съветска република ще бъде глобен най-вероятно със сериозна финансова санкция.

От БФС най-вероятно няма да подават жалба срещу съдийството на Феликс Брих. Както е известно, след срещата нашият селекционер Любослав Пенев директно обвини германеца за двата червени картона, показани на Николай Бодуров и Светослав Дяков.

„Порязаха ни в Ереван, но шансовете за Мондиал 2014 остават”, пише официалният сайт на БФС, който отрази двубоя едва снощи.

„Арменците посрещнаха България враждебно още на летището, където група хулигани обсипа футболистите на Любослав Пенев с яйца, запалки и обидни скандирания “Българи, цигани!” На стадиона, който домакините въпреки цялото надъхване изненадващо не успяха да напълнят, те разпънаха огромен плакат с лика на Баба Ванга и "прогноза" за победа на техния тим. Химнът ни също така беше мощно освиркан от 10-те хиляди по трибуните”, допълват от родната централа.