След като Чавдар Янков се завърна в Славия, на път това да стори е и Радослав Димитров-Меси. Десният бек е получил предложение от треньора Иван Колев да възроди кариерата си на „Овча купел“, съобщава „Тема Спорт”. Както е известно, бившият национал е без отбор, след като през август бе освободен от Левски. Той изигра едва 2 мача за сините през сезона, но заради това не може да играе в друг клуб до Нова година. Интерес към бранителя имаше от наставника на Черноморец Неделчо Матушев, както и треньора на Хасково Емил Велев.

Заради неубедителното представяне на Цветомир Панов от Славия искат да подсилят сериозно тази зона и затова са се обърнали към Димитров. Най-вероятно съвсем скоро Меси ще започне тренировки с отбора, но ако се стигне до подпис, то ще е чак през януари.

През зимата се очаква „белите“ да направят сериозна чистка. Поне трима от настоящите играчи ще бъдат освободени. Сигурен напускащ е Цветомир Панов, който на няколко пъти през сезона направи фрапиращи грешки. Другият, който е близо до изхода, е Жереми Манзоро, който така и не успя да впечатли с изявите си. От треньорския щаб са нарочили и Мичел Бургзорг, но неговото бъдеще ще бъде решавано в края на годината.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите