Израелският национал Талеб Тауата обръщал гръб на Левски и щял да заиграе в Лудогорец. Тази информация се появи днес, което накара БЛИЦ да потърси някой от ръководителите на клуба от Разград. Оказа се, че истината е съвсем друга - шампионите на България изобщо не се интересуват от Тауата, който преди дни разтрогна договора си с Айнтрахт (Франкфурт) и стана свободен агент. Отдавна се знае, че Левски проявява интерес към 27-годишния защитник.

Носителят на Купата на Германия за сезон 2017/2018 с екипа на Айнтрахт все още обаче не е взел решение дали да акостира на "Герена". Най-вероятно Тауата ще отхвърли офертата на "сините", разбра още БЛИЦ.

"Не знам за трансфер на Талеб Тауата при нас. Това са спекулации. Доста имена се завъртяха в медийното пространство. Знаете, че когато нещо стане официално, ще го съобщим на сайта си", коментира изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев пред БЛИЦ.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Възможно е да подсилим отбора с нови попълнения, но на този етап няма нищо официално. Всичко е възможно да стане до края на трансферния прозорец", добави шефът в клуба от Разград.

Попитан дали български футболисти попадат в плановете на шампионите за селекция, Петричев каза: "Не мога да конкретизирам."

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020