Известният футболен съдия и депутат от ГЕРБ Стефан Апостолов е участвал в сбиване в центъра на Симитли в новогодишната нощ заедно с баща си Апостол Апостолов, който е кмет на града. Информацията плъзна преди часове, като се твърди, че е имало масово меле, дори и избити зъби. БЛИЦ узна истината от свидетели, които разкриха, че описаното в появилите се публикации не е точно така, както е било в действителност.  

Въргал всъщност изобщо не е имало. Всичко започнало от бизнесмена Методи Бачев, който е собственик на заведение в центъра на Симитли. Там той празнувал шумно, демонстрирайки показност и за пореден път показвайки, че се има за много голям. Докато съгражданите му играели на хорото, Бачев започнал да хвърля пиратки по тях. Хората, сред които доста деца, се изплашили и се разбягали, за да се предпазят.

В този момент кметът Апостол Апостолов отишъл при Бачев, за да му направи забележка, молейки го любезно да спре да нарушава обществения ред. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Бизнесменът, чиято фирма „Агромах“ беше прекръстена на Громахолд, обаче не го послушал и дори си позволил да го изблъска. Съдията Стефан Апостолов бил зад гърба на баща си и го предпазил да не падне, след което двамата се оттеглили настрани. Не е имало никакво меле, нито пък размяна на удари, както се твърди.

"Никой не е падал, нито пък има някой с избити зъби", обясни и районният прокурор на Благоевград Борислав Ковачки.

От прокуратурата информираха, че няма образували досъдебно производство, а само извършват проверка на случая. 

Припомняме, че преди няколко години Методи Бачев се прочу със скандалното видео, на което той, видимо под въздействието на алкохол, прави нецензурно изказване за кмета на Симитли Апостол Апостолов и Бойко Борисов.