Полузащитникът Симеон Славчев, който е силно желан от Левски, тепърва ще умува къде да продължи кариерата си. Както вече стана ясно, опитният халф е пред раздяла с Карабах и се очаква скоро да разтрогне договора си с азерите. БЛИЦ първи съобщи преди дни, че Славчев е желан от Левски.

От понеделник насам той е получил редица обаждания с отправени му предложения, включително и от "сините" от "Герена". От Левски упорито показвали на халфа засиления си интерес към него и възможността да го привлекат. Славчев бил впечатлен от този факт, а и щял да бъде щастлив отново да работи с Петър Хубчев, който неизменно залагаше на него в националния отбор. 

Другите варианти пред Славчев са отбори от Турция, Русия, Полша и Португалия. Халфът тепърва ще изслушва предложенията и ще преценява в каква посока да поеме. Преди време той беше спряган и за ЦСКА, но към момента евентуално преминаване на "Армията" не стои на дневен ред.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

В Карабах Славчев имал проблеми с треньора си Гурбан Гурбанов, който напоследък не разчита на услугите му. Българинът логично е недоволен от статута на резерва, което му пречи да играе и за националния отбор. Славчев вече два пъти ударил на камък в опитите си да проведе разговор с Гурбанов, за да изясни ситуацията и да разбере дали наистина е нежелан в клуба от Азербайджан. До ден-два се очаква развитие. Към днешна дата Славчев продължава да е футболист на Карабах, но шансовете за Левски не са никак малки.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ