ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Благодетелят на Вихрен Константин Динев се е хванал за главата и е гледал невярващо какво прави Шалозе Удоджи с топка в крака, въпреки че вече е на 36 години. Популярният нигериец, който преди време игра и в ЦСКА, изненадващо цъфна в Сандански и отново облече екипа на "зелените".

"Аз съм Митко Атанасов Динев", изцепи се футболистът пред Нова телевизия, обяснявайки, че Коко Динев му е като баща
 
Босът на Вихрен специално похвалил Удоджи, след като видял колко усърдно тренира. Нигериецът с български паспорт изпъквал пред по-младите от него и показвал класа в заниманията на отбора от Югозападната трета лига, водени от младия треньор Ивайло Василев. 

БЛИЦ научи доста любопитни неща за Удоджи. Оказа се, че той си е взел нашенка за жена. Удоджи от години бил с дама, родом от Карлово. Двамата дори имат две дечица - момиче и момче. 

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Сега семейството смятало да се установи в Сандански, а Коко Динев им подал ръка.

"Даде им апартамент и кола. Удоджи наистина му е като син. А и като видя и дечицата му направо се разтопи и ги прие като свои", разказа източникът ни.

"Като го видя какво прави в тренировките, дори го попита да не е излъгал за годините си, защото го смята за 26-годишен, а не за 36 г. Освен това Удоджи е с отлично поддържана мускулатура, даже някои от съотборниците му завиждат за плочките на корема", разказа още източникът на БЛИЦ от Сандански.

В последните месеци Удоджи е играл в шестодивизионния английски Уелинг Юнайтед, но вече е решил да остане за постоянно в България със семейството си. 

Ръководството на Вихрен вече е уредило документите му и той се очаква да запише първи минути след завръщането си при "зелените" още тази събота. Отборът от Сандански приема лидера ОФК Костинброд в интригуващ мач от Югозападната трета лига. 

На 19 ноември се очаква Удоджи да поведе Вихрен в 1/16-финала за Купата на България срещу Левски.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК