Стълбът в отбраната на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров продължава да е актуален за Левски. БЛИЦ научи от сигурни източници, че "сините" отново напират за 22-годишния ни национал. От "Герена" преговаряли с колегите си от Ботев (Пловдив), които не биха се съгласили да го продадат за сума под 1 милион лева.

Дори и двата клуба да се разберат обаче, Димитров едва ли ще изяви желание да облече екипа на Левски. Поне на този етап. Централният защитник се имал за голяма работа, мислейки се за Марадона. При поредните разговори относно евентуално негово преминаване на "Герена" Димитров се изцепил - "Какво ще правя в Левски? Не съм за България вече, искам в Англия!". 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Това е пореден опит на "сините" да уредят национала, който е силно желан от треньора Петър Хубчев. През лятото Левски и Ботев (Пловдив) бяха близо до осъществяване на трансфера, но нещата пропаднаха в последния момент. Сега от "Герена" са предприели нова офанзива за привличането му, но явно Кристиан Димитров не е заинтригуван, смятайки, че би го огряло за Англия. 

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020