Изпълнителният директор на Локомотив (София) Георги Марков замина с отбора за втория подготвителен лагер в турския курорт Анталия. Ето какво сподели той пред камерата на БЛИЦ TV:

"Като цяло първата част на подготовката мина нормално. Условията бяха добри. Сега отиваме в Турция да играем контроли, за да се обиграе отборът. Не може да се каже как сме изглеждали в мачовете досега. В първите контроли знаете как е - винаги е тежко, футболистите тичат повече.

Може би сега в Турция на хубави терени и срещу по-стойностни отбори треньорът ще може да избистри състава", коментира Марков.

"Доволни сме от трансферите. Каквото е поискал треньорът, осигурили сме му го. Даниел Гаджев има семейни проблеми, обади се на Антон Велков и му е съобщил. На този етап не може да играе футбол. Не знам какво се случва, няма го при нас. Само той знае, обърнете се към него.

В Истанбул ни чака бразилец, той е пристигнал вчера. Ще ни чака на летището. Ако треньорът го одобри, ще го привлечем. На този етап други на тестове не се очакват. Но ако излезе нещо добро или треньорът се нуждае от някого, ще видим", добави шефът.
Светослав Костадинов/БЛИЦ

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ИЗЯВЛЕНИЕ НА ГЕОРГИ МАРКОВ В ПРИКАЧЕНОТО ВИДЕО!