Локомотив София започна подготовка с 21 футболисти на стадиона в квартал "Надежда". По-рано БЛИЦ съобщи тримата нови - Даниел Генов, Камен Хаджиев и Петър Димитров. В четвъртък се очаква и игралият в Пирин Гоце Делчев Албин Одза, познат у нас като Алба, както и още двама чужденци с европейски паспорти.

С "червено-черните" днес се подготвя и нароченият за гонене Крум Бибишков. Участие в първото занимание взе и напълно възстановеният Якасонго Нджой - Джиби. По традиция талисманът на клуба Георги Александров - Джони, трябваше да лисне вода за здраве, но този път го стори момче от школата, който е син на бившия защитник на Локомотив и "Левски" Юли Петков. Последва обичаен крос в мъглата, спускаща се над стадиона в "Надежда" и лека първа тренировка.

От заниманието отсъстваха бразилците Маркиньос и Том, които се очаква да пристигнат в понеделник (13 януари). Планирани са два лагера - от 13-и и 25 януари в Сандански и от 4-и до 15 февруари. За втория лагер са договорени контроли с чешките Бърно и Млада Болеслав.
МИЛЕН ДИМИТРОВ/БЛИЦ