Милен Радуканов даде дълга пресконференция след равенството 0:0 с Лудогорец. Треньорът заяви, че вярва, че ЦСКА може да стане шампион. Камерата на БЛИЦ TV засне цялото изказване на наставника, както и мнението на Ивайло Петев.

“Благодаря на публиката, която този път ни подкрепи през цялото време. Ако трябва да бъдем реалисти, мисля, че бяхме по-активни, повече търсехме победата, но накрая можеше да получим попадение. Трябваше да гоним на всяка цена победата, за да преследваме лидерите. Лудогорец ги устройваше и равен, през второто полувреме се затвориха, разчитаха на контраатаки. Вярвам, че ЦСКА може да стане шампион, ако не вярваш, по-добре си стой вкъщи. Видяхте първото полувреме, опитахме да пресираме, да притиснем противника в неговата половина, но не се получи. Имаме много наши грешки, които се виждат от всички”, заяви Радуканов.

“В нашия отбор влязоха двама млади играчи. Откъм желание и старание се опитаха, но трябва да изчистваме грешките. В днешния мач се видя, че само с желание и искане е трудно. Разликата между юношеския и мъжкия футбол е голяма. Да, днес видях промяна в държането и старанието на футболистите. Водехме мача, но жалко, че не спечелихме”, завърши треньорът на ЦСКА./БЛИЦ