Футболният отбор на БЛИЦ геройски стигна до равенството 2:2 срещу колегите от "24 часа". Мачът беше от 3-ия кръг на Макдоналдс Медия Лига, а след него продължаваме да сме без загуба. На старта бихме със 7:5 сборния тим на "Меридиан Мач" и "Телеграф", след което измъкнахме 4:3 срещу "7 дни спорт". Така с актив от 7 точки БЛИЦ е на 3-ото място във временното класиране. Повече от нас имат единствено "Спортал" и "Гонг" - по 9.

В днешната среща играта ни беше неузнаваемо слаба. Нямаше никакъв синхрон в действията ни и почти не успявахме да вържем три паса. Вратарят ни Веселин Русинов имаше страшно много работа и направи каквото можа. Остриетата ни Георги Христов и Стилиян Петров този път създадоха малко голови положения, а капитанът Пламен Славов заедно с Момчил Кръстев и Ивайло Славов също разочароваха.

Позволихме на съперника на два пъти да поведе в резултата. След отличен индивидуален пробив обаче Георги Христов вкара за 1:1, с което ни вдъхна увереност, че можем да постигнем трета поредна победа. Колегите от "24 часа" обаче се бранеха успешно и трудно ни допускаха до вратата си. И за тях този мач също беше много важен, тъй като преди него бяха претърпели две поражения. И точно, когато очакваха последния съдийски сигнал на Стоян Алексиев, чудото се случи и стигнахме до равенството. Георги Христов отправи удар, топката се отби в крака на противник и залъга вратаря, попадайки в мрежата му - 2:2.

В следващия кръг се изправяме срещу аутсайдера "Тема спорт" и сме амбицирани да подобрим головата си разлика, тъй като изобщо и не си помисляме, че няма да спечелим трите точки.

Резултати и класиране - ТУК