Футболният отбор на БЛИЦ записа впечатляваща победа с 12:3 срещу БНР в мач от 19-ия кръг на първенството в Макдоналдс Медия Лига. Успехът е исторически за нас, тъй като до момента не бяхме вкарвали повече от 10 гола в един мач.

В днешната среща категорично надиграхме противника и заслужено се поздравихме с изразителната победа. Нападателното дуо на БЛИЦ Георги Христов и Стойко Димитров затрудни максимално бранителите на БНР, които очевидно изнемогваха на високото ни темпо. Жоро отново игра на висота и блесна с 5 гола, а след мача се закани да отбележи толкова и в предстоящия след Великденските празници сблъсък с колегите от "Гонг".

Техничарят Стойко Димитров реализира хеттрик, а новото ни попълнение Юри Славчев направи блестящ дебют с 2 гола. На висота игра и стабилният защитник Ивайло Славов, който още при първото си включване в атака успя да открие резултата. Малко по-късно бранителят се отчете и с фамозен гол, изритвайки топката зад центъра и прехвърляйки вратаря на БНР.

Капитанът Пламен Славов, Красимир Георгиев и Николай Колев не успяха да вкарат попадения, но не това е най-важното. Радостното е, че настроението във футболния отбор на БЛИЦ се завърна след неубедителните резултати напоследък и постигнахме историческа победа, която посвещаваме на рожденика Веселин Русинов. Вратарят ни допусна 3 гола, но няма съмнения, че тази вечер ще обърне поне 3 уискита. Всички му честитим празника и от сърце му желаем много здраве и успехи.

Подробности за Макдоналдс Медия Лига - ТУК