До няколко дни "Ботев" Пловдив ще има нови собственици, разкрива местният сайт PlovdivDerby.com. До дни най-малко двама крупни бизнесмени ще придобият акции в клуба. Единият от тях е шефът на софийската школа ДИТ - Румен Чандъров. Още през лятото името му бе спрягано за спонсор на клуба. Румен Чандъров е един от най-богатите българи, близък приятел е с Димитър Бербатов. Бизнесменът е собственик на един от тузарските хотели в Слънчев бряг, в който апартамент има българската футболна звезда.

Както вече стана известно, мобилният оператор "Мтел" ще е един от основните рекламодатели на клуба. Очаква се логото на компанията да бъде поставено на екипите на "канарчетата" след Нова година. 

Според пловдивското издание едва няколко човека са наясно с готвещата се смяна на собствеността. До дни - вероятно следващата седмица, ще има пресконференция за обявяване на подробностите по темата. Една от основните теми е как ще продължи строежът на стадиона. Именно това е ябълката на раздора при пловдивчани. Засега никой не дава подробности за треньор, селекция или бюджет, като след обявяване на новия или новите инвеститори ще бъдат разкрити бъдещите планове.

Румен Чадъров (до Наско Сираков)


1.jpg

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016