Близнаците Радослав и Борислав Цоневи за момента се разминават с Локомотив (Пловдив) и все още не е ясно къде ще играят през новия сезон. БЛИЦ разбра, че на "Лаута" им писнало да ги чакат и смятат окончателно да се откажат от възможността да ги привлекат. 

"Смърфовете" се бяха разбрали с Цоневи и се очакваше присъединяването им към тима. Дни наред обаче в Локомотив ги чакат напразно, а търпението на треньора Александър Томаш вече се изчерпвало. 

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Наставникът на "черно-белите" отдавна предложил на двамата 27-годишни полузащитници да поддържат форма с отбора преди да решат евентуално да подпишат договорите си, но те му отказали. Обяснявали, че изчакват оферти от чуждестранни отбори, тъй като основното им желание е да играят зад граница. 

Припомняме, че за последно Радослав Цонев беше в Левски, но през пролетта загуби титулярното си място на "Герена" и се раздели със "сините" това лято. Брат му Борислав пък игра под наем в Славия през втория дял на шампионата, след като войната в Украйна осуети дебюта му за Черноморец (Одеса). На стадион „Александър Шаламанов“ той записа само 6 мача заради проблем с коляното. В крайна сметка „белите“ не продължиха срока на наема му, а през лятото той се раздели и с тима от Одеса и стана свободен агент.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022