ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

БНТ ще предава на живо и мачове от 14-и и 15-и кръг на "А" група. За да улесни феновете и да достави максимално удоволствие на зрителите на българския футбол Националната телевизия и носителят на правата „Футбол Про Медия" се договориха на 28 ноември телевизията да излъчи мача „Левски" - Етър, а на 9 декември - ЦСКА - Локомотив (София).

Тази неделя от 14:30 часа БНТ1 и БНТ Свят ще излъчат на живо мача от 13-ия кръг между ЦСКА и Берое. "Червените", които завършиха 0:0 с Черно море, са четвърти в подреждането. Берое е десети и изостава с 8 точки от ЦСКА. Селекцията на Петър Хубчев победи през уикенда у дома Литекс с 1:0 и агитката има повод да подкрепя отбора в София със самочувствие и настроение.

БНТ ще включи на живо сигнал със седем камери, непосредствено преди началото на двубоя в 14:25 часа. Коментатор на срещата ще бъде Ивайло Ангелов, репортери - Петър Иванов и Иван Петров. От 16:30 часа започва „Спортна треска", където зрителите ще видят и чуят всички реакции след мача. Ще видят репортаж от Миньор - Монтана, обзор на най-интересните моменти от съботните мачове - Локомотив (Пд) - Черно море, "Ботев" (Враца) - "Ботев" (Пловдив) и Етър - Славия и ще бъдат редовно информирани за развитието на двубоя в Разград Лудогорец - "Левски".

Националната телевизия възобновява излъчването на спортното обзорно предаване „Трето полувреме" още тази неделя - по БНТ Свят от 22:10 часа и от 01:00 часа по БНТ1, за да направи феновете на родния футбол свидетели на головете от 13-ия кръг на "А" група, на реакциите и коментарите след мачовете и най-вече - след дербито Лудогорец - "Левски".

БЛИЦ разбра също така, че срещата от 14-ия кръг между "Ботев" (Пловдив) и Лудогорец на 28 ноември (сряда) ще се предава директно по ТВ+ за абонатите на "Булсатком". Цифровият канал този уикенд ще излъчи Локомотив (София) - Черноморец (в събота от 14:30 часа) и Лудогорец - "Левски" (в неделя от 16:30 часа).

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА