Президентът на БФС Борислав Михайлов заяви доволно на летище София, че той си е свършил работата като е намерил силен съперник на националния отбор. След провалената контрола срещу Боливия босът на футболната ни централа уреди спаринг с украинския Шахтьор (Донецк).

На заминаване към турския курорт Анталия, където ще се проведе двубоя, Борислав Михайлов се ядоса на въпрос дали украинският отбор е най-удачният вариант за противник на националите.

“Вие щяхте ли да намерите по-добър противник? Аз моята работа си я свърших. Неприятно е да се провали контролна среща, това се случва рядко, но се случва. Все пак реагирахме максимално бързо и намерихме опонент", каза президентът на БФС.

"Не мисля, че Шахтьор е слаб противник и не стои въпрос за мотивацията на играчите. Какво значи мотивация, след като си професионалист!?, каза още Борислав Михайлов.

За провалената контрола срещу Боливия Борислав Михайлов отговори: “Ще си търсим правата от мениджъра, не го познавам лично. Писали сме и до ФИФА за някаква санкция за асоциацията на Боливия.”

“През март играем в Полша. От сега до 2012 година сме писали на всички асоциации. Дано след жребия да сме удобни на някои от силните съперници и да премерим сили с тях”, допълни Боби.

“Мислех да направя срещата между ръководството и Изпълкома между мачовете Боливия и Малта, но не е сигурно. Виждате, че Бербатов го няма, Мартин също, има и болни. Ако тази среща не се състои в неделя или понеделник, ще бъде около Коледа”, завърши босът на футбола ни./БЛИЦ