Президент БФС Борислав Михайлов заяви, че е смешно от Левски постоянно да го обвиняват и да искат свалянето му от поста. Легендарният вратар на "сините" отвърна на нападките на Тодор Батков, обвинил го, че "играе ролята на новия Милко Балев във футболното Политбюро".

"За четирите години, откакто аз съм президент Левски стана три пъти шампион и четири пъти игра в Шампионска лига. Смешно е да се твърди, че съм против Левски или Изпълкома е против отбора. Още се пише как предишният Изпълком бил син. Сега в него е Наско Сираков. Как, когато той е там, макар да не работи в клуба, да се твърди, че Левски няма представител. Да не изброявам и останалите симпатизанти на на тима в управата", заяви пред btv Борислав Михайлов, като не пропусна да отговори на обвиненията на Батков, че той е новият Милко Балев.

"Батков е от това време, не аз. Милко Балев разби Левски, а покрай него и ЦСКА", бе краткият коментар по тази тема на Михайлов.

Легендарният вратар на Левски обясни и защо не ходи на мачове на "Герена" - "Да ходя на мач на Левски, за да ме псува някой, който има проблеми вкъщи, не е приятно. Че съдията сбъркал, аз да го отнасям."