Президентът на БФС Борислав Михайлов даде пресконференция по-рано днес в компанията на шефа на УЕФА Александър Чеферин. Боби говори по няколко теми, една от които е доволен ли е от отиващата си година.

„Тази среща бе прездвидена отдавна, както с премиера, така и с президента на УЕФА. Не беше лесно да бъде осъществена. Според мен годината е успешна. Първенството е интересно – сами виждате. националният отбор постигна два добри резултата, които в предишните години не сме постигали. Едната юношеска гарнитура се класира за втори кръг в квалификации за Европейско. Продължаваме да инвестираме, БФС е стабилен повече отвсякога. Вероятно има увеличаване на бюджета с 2-3 милиона. Така че аз съм доволен от тази година“, коментира Михайлов.

На въпрос, може ли УЕФА да помогне с построяването на стадион, например, Борислав Михайлов коментира: „Стадион не може да направи, стадиони се правят от държавата. И както знаете, имаше доста критики защо Скопие е получил мач за Суперкупа на Европа. В Скопие не Македонският футболен съюз е построил стадиона, а държавата.“
ЮРИ СЛАВЧЕВ/БЛИЦ