Президентът на БФС Борислав Михайлов е силно притеснен от вероятността Бойко Борисов да стане футболист №1 на България за 2011 година. Както вече писахме, в допитването до феновете премиерът изненадващо събра най-много гласове в ролята на играч от аматьорския Витоша (Бистрица).
 
Боби се надява анкетата да бъде спечелена от сина му Николай Михайлов, тъй като за първи път от години няма изявен фаворит. Голямата преднина на министър-председателя във фенския вот обаче стресирала боса на футболната централа.
 
БЛИЦ за сетен път припомня, че определянето на класацията зависи изцяло и единствено от журналистите, които от днес започват да гласуват, а феновете само номинираха футболистите. Сред номинираните обаче липсват няколко национали – Валери Божинов, Благой Георгиев, Валентин Илиев, Димитър Рангелов и други.
 
“Борислав Михайлов мечтае Ники да стане №1. Даже вече е питал свои познати-журналисти как ще гласуват. Това му е фикс идея. Знаете, че Боби е печелил анкетата през 1986 година и сега бленува да види сина си на върха. Всичко оттук нататък е в ръцете на журналистите”, заявиха източници на БЛИЦ от БФС.