Президентът на БФС Борислав Михайлов коментира загубата от Англия с 0:3 в европейска квалификация. Шефът на родния футбол явно е гледал друг двубой, след като обясни, че нашите не са играли лошо и, англичаните не са ни превъзхождали.

“Разликата е голяма, някой от вас беше написал, колко струва единия отбор и колко другия. На "Уембли" беше същото. Англия ни би, защото играчите им са по-добри. Нашите играеха, те вкарваха, не стояхме толкова лошо на терена. Благодаря на публиката. За самите футболисти е хубаво, че се срещат с големи футболисти. Нека преценят по какъв начин живеят, тренират и т.н. Не съм недоволен от играта ни, Англия очевидно е много здрав отбор. Видяхте един Рууни, не спря да тича. Нямаме друг шанс, други футболисти нямаме. Получихме два гола от статични положения. Англичаните не ни изненадаха с нищо, не може да кажем, че са ни превъзхождали. Имаха две статични положения и една контраатака в добавеното време. Те имаха четири положения и вкараха три гола, ние от две не успяхме да реализираме нито едно”, заяви Боби Михайлов.

“Няма скандал в Беларус, в Англия има много по-големи скандали с играчите, там не пият бира, а други неща. Няма проблем за договора на Матеус, когато си стисна ръката с някого, значи има договор. Контрактът му продължава, той не зависи от тези резултати. Ако имаме 300 играчи, от които може да избира, тогава може да коментираме. Вие сами знаете, че това е най-доброто, с което разполагаме в момента”, завърши шефът на БФС.

Борислав Михайлов въобще не пожела да коментира думите на Димитър Бербатов: "Дайте да говорим за футбол./БЛИЦ